Mijn naam is Nicole de Jonge en woonachtig in de Groeve. Ik heb een kleinschalige hondencreche, hondenhotel en hondenactiviteitencentrum genaamd honduitfantastisch.nl en daarnaast heb ik een webshop genaamd www.niccisgiftbox.nl. De webshop is heel uniek en voorzien van de mooiste giftboxen voor honden zorgvuldig samengesteld. 

Heb verschillende opleidingen gehaald in de hondenbranche, waaronder kynologisch instructeur.

Ik heb een enorme passie voor honden en heb het geluk om van mijn passie mijn werk te hebben gemaakt. Honden zijn mijn lust en mijn leven. De Border Collie en Briard in het bijzonder. De Border Collie met zijn enorme werklust, de intelligentie, the will to please, de aanhankelijkheid maar ook de zelfstandigheid, het lieve en gevoelige karakter en voor mij de perfecte (sport)honden.

Dan de Briard met zijn imposante uitstraling en elegante verschijning, enorm baasgericht en houdt het gezin nauwlettend in de gaten, een hond met vele mogelijkheden, en een temperamentvol karakter. Maar wil op zijn tijd ook graag de clown uithangen. De Briard heeft een heel evenwichtig karakter, wat weer goed combineert met de borders. Binnen zijn ze heel rustig maar eenmaal buiten is de Briard een actieve hond die ook graag houdt van een sportief spelletje, een heerlijke wandeling, zwemmen, van alle markten thuis. 

In 2018 is mijn kennelnaam aangevraagd en goedgekeurd. Les Bergers de Manibau. Oftewel De herders van huize Nicole en Bauke.