Mijn naam is Nicole de Jonge en woonachtig in de Groeve. Hier woon ik samen met mijn zoon Bauke en onze 7 honden. Ik heb een kleinschalige hondencreche, hondenhotel en hondenactiviteitencentrum genaamd honduitfantastisch.nl

Heb verschillende opleidingen gehaald in de hondenbranche, waaronder kynologisch instructeur.

Ik heb een enorme passie voor honden en heb het geluk om van mijn passie mijn werk te hebben gemaakt. Honden zijn mijn lust en mijn leven. De Border Collie in het bijzonder. De enorme werklust, de intelligentie, the will to please, de aanhankelijkheid maar ook de zelfstandigheid, het lieve en gevoelige karakter en voor mij en mijn zoon de perfecte (sport)hond. 

Naast de Border Collie is de Briard ook een heel geliefd ras van ons. De Briard met zijn imposante uitstraling en elegante verschijning, enorm baasgericht en houdt het gezin nauwlettend in de gaten, een hond met vele mogelijkheden, en een temperamentvol karakter. Maar wil op zijn tijd ook graag de clown uithangen. De Briard heeft een heel evenwichtig karakter, wat weer goed combineert met de borders. Binnen zijn ze heel rustig maar eenmaal buiten is de Briard een actieve hond die ook graag houdt van een sportief spelletje, een heerlijke wandeling, zwemmen, van alle markten thuis. 

In 2018 is mijn kennelnaam aangevraagd en goedgekeurd. Les Bergers de Manibau. Oftewel De herders van huize Nicole en Bauke.