Wij fokken alleen met gezonde honden. We zijn aangesloten bij de FCI en zijn lid van de Nederlandse Briard Club. Alle honden zijn voorzien van een stamboom en ook alle pups krijgen een stamboom.

Voor dat er überhaupt pups mogen komen hebben de moeder en de vader hond alle gezondheidstesten met vlag en wimpel moeten doorstaan. HD foto, Ecvo ogentest, Ectopisch Ureterp test, Dna profiel, Csnb test. (Uitleg betreft de verschillende testen vind je op de pagina gezondheidsonderzoeken)

Daarnaast dienen de ouderdieren de karaktertest met goede resultaten te hebben doorstaan en dienen ze op een hondenshow minimaal 1 x zeer goed en minimaal 1 x een uitmuntend te hebben behaald.

Onze pups worden geboren in onze woonkamer en zullen vanaf het begin volledig gesocialiseerd worden in ons gezinsleven. Wij doen er alles aan om de pups een hele goede start te geven, door ze te laten opgroeien in huis, ze te laten wennen aan verschillende geluiden,materialen, etc en ze als ze oud genoeg zijn mee te nemen in de auto, laten wennen aan andere dieren, kinderen etc. Onze pups worden allemaal afgespeend met vers vlees  (al onze honden krijgen vers vlees van Kivo.)

Onze pups gaan naar hun nieuwe baasje met een mooie stamboom, een Europees paspoort, ze worden gechipt, krijgen een uitgebreid puppypakket mee met hun nestspeeltje, inclusief een giftbag met gedroogde snacks van Nicci's. Alles om de pups en eigenaren een goede start te geven. En bij vragen zal ik de eigenaren zoveel mogelijk bijstaan.