Nieuws

2 december 2022:

Na een onrustige nacht voor Famke, is de bevalling gestart om 12 uur. Eerste 4 teefjes kwamen heel vlot achter elkaar. 2 red merle en 2 chocolade witte. Na ruim 1,5 uur later kwamen de reutjes. Allebei red merle. Wat een pracht! 

 

14 november 2022:

Famke begint al behoorlijk dik te worden. Ze is 19 kilo

 

28 oktober 2022:

Om half 3 echo. Yes! Ze is zwanger. Op de echo zien we 3 hartjes kloppen.

 

29 september 2022:

Yes eindelijk is het zover. Famke is gedekt door de ontzettend prachtige en ontzettende lieve  relaxte reu its all mine X-cactly Fantasytic roepnaam Cj. We zijn daarvoor afgereisd naar Tongeren om Julles o"dwyer en Christine Mattheus van kennel van de Galeystukken in België te ontmoeten. Het was liefde op het eerste gezicht tussen cj en Famke. En dr 1ste dekking was raak. Op zondag zijn we weer terug gereden naar Nederland na 3 geslaagde dekkingen.

25 april 

in verband met de vele aanmeldingen en inmiddels vele gevoerde gesprekken met potentiële geschikte kandidaten hebben we op moment even geen ruimte meer voor nieuwe aanmeldingen tot aan de bevalling. Wij hopen dat u hiervoor begrip hebt.

 

10 maart 2021 zijn we naar Limburg gereden en heeft onze Guusje een date gehad met Powwow Umatilla junior jardin de seigle. Zijn roepnaam is Bruce.

Bruce is een ontzettende mooie zwarte imposante reu met een karakter van goud. Hij vind iedereen en alles leuk, een ontzettende vrolijke vent met een geweldige mooie zwarte vacht. Bij mijn eerste ontmoeting was ik gelijk verliefd op deze pretletter en dan is hij nog een ontzettende beauty ook met alle gezondheidstesten met vlag en wimpel doorstaan. 

Donderdag 7 april om 10 uur echo: yes ze is zwanger.!!

5 mei gaan we voor een röntgen foto om toch zeker te weten hoeveel pups er zijn. Geeft toch een zeker gevoel en kunnen we ook relaxter de bevalling ingaan.